CRBL este tatic

vineri, 3 septembrie 2010

|

cei doi indragostiti s-au gandit sa faca pasul cel mare pe la sfarsitul lui septembrie 2008, la nici 1 an de cand si-au construit o relatie de iubire in urma emisiunei “Dansez pentru tine“, unde frumoasa basarabeanca, Elena Vascu, i-a furat inima “CRBL-ului”. Dar iata ca cel mai important lucru din viata unui cuplu a venit tocmai acum.

Vorbim despre un ingeras, o fetita absolut superba, pe numele deEcaterina Alesia, probabil un nume ales foarte greu de catre taticul ei,Eduard Andreianu care era foarte nehotarat dar pana la urma i-a iesit destul de reusit si foarte simpatic.

Ecaterina Alesia s-a nascut la ora 9.05 azi dimineata. Sincer nu îmi aduc aminte dimensiunile (greutate si lungime), dar pot sa va spun ca, atat Elena, cat si cea mica, sunt sanatoase si se simt bine.

Deasemenea, Ecaterina s-a nascut atat real cat si virtual in aceeasi zi, pe data de 20 august, si asta datorita taticului ei care a avut grija ca micuta, cine stie, poate artista, sa aiba propiul profil de facebook, unde a postat prima poza din viata fetitei si a strans peste 700 de fani.

Aici va lasam si noi prima poza cu frumusica Ecaterina. Pe micuta o puteti urmari “postand” diverse lucruri cu ajutorul lui Edi pe pagina ei proprie de facebook dand un click aici. Noi speram cat de curand sa putem sta putin de vorba cu CRBL si Elena sa vedem cum se simt parinti, cat de greu sau usor le este, daca isi doresc si un fratior pentru Ecaterina si multe alte lucruri. Pana atunci insa, ii uram fetitei mult noroc in viata, sa fie fericita si iubita pentru ca are de catre cine.





0 comentarii:

wibiya widget

Fotografia mea
Care vrei sa facem schimb de banere add la flo3in3l_94
Deejay Florinel. Un produs Blogger.

Recent Posts

Friends!

FilmVazut.info OnMusique | OnMusique.info Radio Whisper | RadioWhisper.com
High Quality Underground Music
Beat Guide
 

Site Care Le Urmaresc

wibiya widget

Dolor